Rozen bestellen Moederdag, een waanzinnig geschenk!
Bloemen zijn één van de leukste Moederdag cadeaus om te geven en te ontvangen. Rozen verzekeren een tevreden glimlach brengen aan elke mama! Het toegewijde team dat levert bloemen, planten boeketten aan het adres van moeders, grootmoeders, stiefmoeders en andere speciale vrouwen in jouw leven. Door op onderstaande link te klikken kan je direct bloemen gaan bestellen! Tevens heb je de mogelijkheid om de bloemen te bekijken, te vergelijken en uiteindelijk over te gaan tot een aankoop. Voor Moederdag kan het ontzettend leuk zijn om haar eens te verrassen met een prachtige bos bloemen, bijvoorbeeld rozen!

Rozen bestellen Moederdag

Rozen bestellen Moederdag:

Moeders en rozen:

Een eerbetoon aan moeders werd gevonden door de eeuwen heen en bestaat in vele culturen. Echter, de voorloper van de hedendaagse aan Moederdag dateert uit de jaren 1600 in Engeland in met de viering van het moederschap op de vierde zondag van de vastentijd in de christelijke kalender. De rode roos symboliseerde de vijf wonden Jezus en werd zij een attribuut van Maria, de moeder van Jezus. Vandaag worden moeders wereldwijd in de bloemen gezet,hoewel de datums verschillen! Moederdag valt in Nederland op de tweede zondag in mei!

Rozen bezorgen op Moederdag?

Levering van prachtige rozen voor Moederdag!

Bestel online een rozenboeket en bepaal zelf het aantal rozen. Daarnaast bieden zij een divers kleurenpalet aan: gemixt of éénkleurig. De boeketten worden overal in Nederland bezorgd aan huis. Zijj leveren snel binnen 24 uur of op een afgesproken datum en locatie. De rozen hebben een hoge kwaliteit en beloven een lange houdbaarheid. In de online catalogus vind je de verschillende composities terug. Om aan ieders wensen te voldoen, hebben zij boeketten in diverse prijsklassen en is er de mogelijkheid een persoonlijk boodschap toe te voegen. De verzendstatus kun je steeds online traceren!

Een mooie bos rozen laten afleveren op Moederdag? Dat is natuurlijk wel een echt super gave verrassing als Moederdag cadeau! Zeker leuk in combinatie met een bijpassend kaartje.

Meer informatie over het bestellen van bloemen: