Bloemen bestellen met acceptgiro, per acceptgiro betalen?

Je hebt een mooie bos bloemen nodig, maar financieel komt het nu eigenlijk niet echt uit. Gelukkig kan je bloemen bestellen met acceptgiro. Je kan je bos bloemen gewoon achteraf betalen. Helaas kan dit bij de meeste lokale bloemisten niet. Je moet een bos bloemen vaak vooraf afrekenen voordat deze bezorgd wordt. Bloemen bestellen met acceptgiro is online gelukkig geen probleem. Je kan een bos bloemen uitzoeken en laten thuisbezorgen. Je ontvangt zelf de acceptgiro en binnen 14 dagen moet je de betaling voldoen. Dit geeft je wat extra tijd om de betaling te regelen. Dit is ideaal als je nog salaris moet beuren en al wel een mooie bos bloemen nodig hebt. Bloemen bestellen op acceptgiro is niet het enige voordeel aan de online bloemist. Bekijk hieronder meer informatie over het bestellen van bloemen via het internet en heb je de mogelijkheid om direct bloemen te gaan bestellen.

Bloemen bestellen met acceptgiro

Bloemen bestellen met acceptgiro:

Wij hebben alle voordelen even voor je op een rijtje gezet:

  • Voordeliger dan bij de gewone bloemist.
  • Een ruime keuze uit diverse boeketten.
  • Combineer bloemen direct met een leuk cadeau.
  • Bloemen nog dezelfde dag laten bezorgen.
  • Achteraf betalen met acceptgiro.

Wil je graag genieten van een verse bos bloemen? Of wil je iemand verrassen met een mooie bos bloemen? Plaats jouw bestelling online en maak een keuze uit tientallen boeketten. De mogelijkheden om een boeket samen te stellen is online een stuk uitgebreider dan bij de lokale bloemist. Je kan direct idee├źn op doen welk boeket mooi is om huis te halen of te laten bezorgen. Binnen 24 uur kan jouw boeket al bezorgd worden en bij een bestelling voor 12.00 zelfs dezelfde dag.

Wil je meer te weten komen over het bestellen van bloemen dan kan je hieronder meer informatie inwinnen. Dit zijn slechts enkele pagina’s van de vele pagina’s die er te vinden zijn op onze website.

Bekijk hier enkele: